Opleiding nagelstyliste? Dan ben je bij NailAddict aan het juiste adres. We bieden verschillende opleidingen, cursussen en nascholingen aan. Of je nu net wilt beginnen of al professioneel aan het werk bent, wij hebben de nagelstyliste opleiding die bij jou past.

Nagelopleiding op maat

Iedere opleiding of cursus die je bij ons volgt, wordt helemaal op jou afgestemd. We kijken onder andere naar je ervaring en welke cursussen je al gevolgd hebt. Ook het inplannen van de nagelopleiding doen we geheel op jouw wensen. Zo komen we samen tot een opleidingsprogramma dat bij jou past.

Opleiding nagelstyliste: acrylnagels

We bieden heel veel verschillende opleidingen aan, één van de meest gevolgde is de cursus acrylnagels. Deze nagelstyliste opleiding is allround, dit wil zeggen dat we met veel verschillende dingen aan de slag gaan. Denk bijvoorbeeld aan werken met tips en sjablonen, het verstevigen van de nagel, de natural look en French manicure.

Wat is jouw volgende nagel cursus?

Ben je benieuwd naar ons totale aanbod? Kijk dan snel even op onze opleidingspagina. Staat de cursus, omscholing of nascholing er niet bij? Neem dan gerust even contact op, we helpen je graag met het samenstellen van jouw gewenste opleiding nagelstyliste.