Een opleiding nagelstyliste voor iedereen

opleidingen en cursussenOp zoek naar een nascholing, omscholing of cursus nagelstyliste? Dan ben je bij NailAddict aan het juiste adres. Wij bieden verschillende opleidingen aan, van allround cursus nagelstyliste  tot een opleiding/omscholing GelExcellent en een cursus nailart.  Al onze opleidingen kunnen in overleg ingepland worden. Kijk snel verder voor alle mogelijkheden. Als er vragen zijn, schroom niet om contact op te nemen.


Bekijk hier onze nagel opleidingen en cursussen:

Hieronder vind je ons aanbod nagelstyliste opleidingen en cursussen. Je kunt je eenvoudig aanmelden op deze website door hieronder op de gewenste opleiding of cursus te klikken en vervolgens je gegevens in te vullen.

Onze ‘klassen’ zijn erg klein omdat wij persoonlijke aandacht heel erg belangrijk vinden.


Acrylnagels

Wil je meer weten over acrylnagels? Volg dan onze cursus acrylnagels. Het pakket bestaat uit 6 lessen en een examen.

Cursus Acrylnagels


Allround nagelstylist

Aan de slag als allround nagelstylist? Wij helpen je met onze opleiding en cursus allround nagelstyliste. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Opleiding allround nagelstyliste


Gelnagels

Kies voor een cursus gelnagels, we gaan onder andere werken met tips en sjablonen. We bieden 6 lessen en daarna een examen.

Cursus gelnagels


GelExcellent

Kennismaken, meer weten of overstappen naar GelExcellent? Kies dan voor een van de mogelijkheden in ons aanbod, voor ieder is er iets wils te vinden.

GelExcellent opleidingen

Gelpolish

Wil je nog perfecter lakken? Volg dan onze gelpolish cursus. Wist je dat deze bij aanschaf van de gelpolish starterskit zelfs gratis is?

Gelpolish cursus


Nailart

Nailart is prachtig! Leer de mooiste technieken, van stempelen en steentjes tot marmer. Zowel basiscursusen nailart als aanvullend.

Nail art cursus


Technisch

Je technische kennis bijschaven? Volg dan een van onze technische cursussen, bijvoorbeeld electric filling en pinch for perfection.

Technische cursussen