Over ons - Nagelproducten Groothandel - NailAddict

Over ons

NailAddict is een groothandel in nagelproducten. NailAddict biedt alles aan wat een professionele nagelstyliste nodig heeft.

Laat ik mij even voorstellen.

Ik ben Annouk Ouwerkerk. Al sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met nagels. Inmiddels zit ik al sinds 2008 in het vak. In 2010 heb ik mijn eigen salon geopend. Waar ik schoonheidsbehandelingen, pedicure, tanden bleken en heel veel andere behandelingen aanbied. Maar mijn echt passie is en blijft nagels zetten en alles wat daarmee te maken heeft.

Daarom heb ik in 2018 besloten mijn droom te gaan volgen om een groothandel in nagelproducten te beginnen en daarbij ook opleidingen een cursussen te gaan geven. Daarmee kan ik veel meer met mijn passie bezig zijn.

Wij bieden de gehele lijn van het prachtige merk Astonishing aan. Wat exclusief gekoppeld is aan David Fowler. Onlangs is Astonishing helemaal vernieuwd en daarmee alleen maar TOP producten. Ook de stempel platen en lakken van :YOURScosmetics zijn hier verkrijgbaar.

En wat voor mij een echt hoogtepunt is, NAILADDICT. Deze producten heb ik exclusief laten ontwikkelen en produceren. NAILADDICT zijn producten die elke nagelstyliste nodig heeft. Hoogwaardige kwaliteit en prachtige kleuren.

Laten we met zijn allen voor de mooiste nagels gaan! Voor advies of informatie sta ik altijd voor u klaar. En wordt er alle tijd genomen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?